13

ponedjeljak

veljača

2012

Naši prvi dani...

Dragi moji blogeri, fejsbukovci, twiteraši i svi ostali koji ste pisali vaše želje protekla 3 tjedna...

Da, dali ste nam jasnu i veliku zadaću - pokušati na temelju preko 35 000 dostavljenih vaših želja napraviti tijekom ove godine maksimum, kako ćemo raditi na listi želja opisali smo na ovom linku

Da, od prve do zadnje dostavljene želje svaku držimo da predstavlja i dio vaših snova i nadanja, te vas u niti jednom slučaju ne želimo razočarati, pa vas molimo da zajedno napravimo dobre stvari za sve nas.




Ne, ne zafrkavamo se, no želje kao 1 000 000kn i općenito novčane želje, i nisu one koje su nas uopće potakle na bilo kakvu akciju, možda vam dostavimo listić od lutrije :) , no preko 4 000 vas želi posao, preko 3 000 vas želi putovati, preko 3 000 vas želi iPhone itd. itd...

Sad kad ste vidjeli što radimo - imamo vremenski ograničene ponude sa 50% popusta i više, jasno vam je da ćemo temeljem liste želja koju imamo od vas, tražiti baš takve ponude, i onda ćemo svima vama čije se želje preklapaju u cijelosti ili djelomično dostaviti mail ( koji ste nam trebali ostaviti ) sa dodatnim popustom samo za Vas.

Da, mi smo drugačija grupna kupnja, koja svojim partnerima ( ponuditeljima ) nudi dodatno i promociju na TV-u ( Nova TV i Doma TV ), a vama ponude sa dodatnim popustima, mogućnost kupnje i plaćanje preuzećem itd.

Želje koje nisu proizvodi, usluge i sl. kao npr. "želim posao", ćemo pokušati pomoći ostvariti kroz dodatnu edukaciju, i opet extra popuste za vas koji ste to zaželjeli...a ako je netko zaželio sreću mi mu je od srca želimo :)

Neke želje koje su nas doista dirnule, kao npr. "želim 3 metra drva, jer ću se inače smrznuti", danas ostvarujemo, no nećemo se previše hvaliti s time, no želim da i to znate...i tako ćemo pokušati pomagati cijelu godinu...ovo nije nagradna igra, ovo je sada naša misija, sami smo je zadali, nitko nas nije tjerao, no jednostavno želimo raditi korisne stvari !

Nadam se da razumijete kako i na koji naćin ćemo pokušati ostvarivati želje, te koje dodatne benefite možete s nama ostvariti, također napominjem, obećali smo da će svi naši Facebook Fanovi i Twitter Foloweri imati dodatne popuste, i obećano - izvršeno, dodatni su popusti od 25kn - 150kn, a k tome se popusti mogu i zbrajati... više o tome na ovom linku. Dodatni popusti će biti uvijek za pojedine ponude - garantiramo !


Hvala na razumijevanju,

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.