06

petak

travanj

2012

Vožnjaaaaa....za sve koji su zaželjeli karting ;)

U zadnja 2 mjeseca dobili smo poprilično želja gdje ste zaželjeli voziti karting...e pa, mi smo se bacili na posao i pronašli rješenje u suradnji sa Karting Arenom na zagrebačkom velesajmu...a što više vožnji odaberete to je popust veći - za 3 vožnje je popust 45% !




1 karting vožnja (10 min) + Cockta Uz 33% popusta umjesto 102kn platite 68kn!

2 karting vožnje (2 x 10 min) + 2 Cockte Uz 40% popusta umjesto 204kn platite 122kn!

3 karting vožnje (3 x 10 min) + 3 Cockte Uz 45% popusta umjesto 306kn platite 168kn!


Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Pruga je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom, koji simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje.

Ukoliko želite povesti prijatelje, poslovne partnere, kolege s posla...samo im kupite kupon - na poklon ( kad kliknete KUPI omogućeno je dodatno polje gdje možete upisati ime nositelja kopona).

Svaki je dan pravi za utrku!

02

ponedjeljak

travanj

2012

Javni poziv Udruge Idro - iz mjesta Čeprljanda, otok Ugljan

Poštovani,

Ovim pismom želim Vas upoznati sa projektom za koji Udruga Idro traži Vašu donaciju. Naime radi se o izgradnji (pripremi terena) te opremanju dječjeg igrališta u centru mjesta Čeprljanda na otoku Ugljanu.

Sam projekt potaknut je od strane mještana Čeprljande te članova Udruge Idro koja je neprofitna organizacija i finacira se isključivo iz donacija te bavljenjem dopuštenih aktivnosti. Svijesni smo kako stanovništvo otoka i mjesta nije brojno te da naša budućnost ovisi o najmlađim i mladim naraštajima kojima mi kao stariji trebamo nešto dati i ostaviti u nasljeđe kako bi i oni cijenili rad i trud njihovih predaka. Na priloženoj slici možete vidjeti da se ne radi velikoj površini te da se na nju može postaviti najviše jedan tobogan, dvije ljuljačke, klackalica i eventualno pješčanik.


Po cjeniku tvrtke „Redox“ trošak iznosi cca 30.000,00 kuna (tu su uključene i gumene podloge za ublažavanje udaraca pri padu). To bi bilo prvo takvo igralište na ovom prostoru, ako izostavimo ono školsko dva kilometra dalje čija je podloga šljunak. Napominjemo, bez obzira na lolaciju igrališta ono je otvoreno za sve korisnike, kako za domicilne tako i za posjetitelje. Svi projekti koje je Udruga Idro do sad pokretala dijelom je sufinancirala Općina Preko. Isti slučaj je i sad, ali financijskih sredstava nema dovoljno za potpuno opremanje dječjeg igrališta.

Naša je želja dati sve od sebe i maksimalno napraviti za djecu. Predviđeni početak radova je 20. travnja , a završetak krajem svibnja. Nadamo se a ćete i Vi prepoznati važnost ovog projekta te nam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.

U nadi pozitivnog rješenja
srdačno Vas pozdravljam
Dragan Karlović predsjednik Udruge Idro


U nadi da će i čitatelji ovog Bloga poći isti smo u cijelosti objavili....

ispunili smo i želju malom Patriku...

hm, bolje reći njegovom tati i njegovoj mami...

Naime, mali Patrik je zaželio neke lijepe marame, ručnike i slične fine stvarčice za bebe, a mi smo mu tu želju ispunili i poklonili poklon bon od 400 kn za kupnju u web shopu svezabebe.com.hr našeg partnera, čiju ponudu imamo i danas na CrnoJaje.hr na i to uz popust od čak 60%....

Stoga mame, kliknite na slijedeći link - Želim kupiti voucher sa 60% popusta i neka shoping krene :)





Uz navedeno toplo preporučamo originalnu talijansku Frankys Pizzu uz 50% popusta u Kaptol centru u Zagrebu i vrhunski romobil Razor sa 50% popusta s dostavom u cijelu RH, ili je pak vrijeme da vaše dijete nauči osnove tenisa uz 50% popusta...za sada u Zagrebu...

još preko 14 super ponuda s popustima od 50% - 90% možete pogledati na www.CrnoJaje.hr

Vaš,

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.